Økonomi og ledelse, Natur og vandmiljø

Sidste chance: Kun 1 gratis klimadag tilbage

Knap 1.000 landmænd har allerede været afsted. Nu løber den sidste klimadag af stablen i Aulum – og du kan nå at komme med.

Nyhed

02. januar 2023

 Opdateret 23. januar 2023

Som du ved, skal vi år gøre en ekstra indsats for at sikre et lavere klimaaftryk fra landbrugsproduktionen. Og klimadagene er din mulighed for at komme i gang med at arbejde med klima. Ganske gratis.

Men der er kun 1 klimadag tilbage som afholdes allerede 31. januar. 

OBS: vær opmærksom på tilmeldingsfristen.

Klimadag hos SAGRO - Aulum 

  • Dato: tirsdag d. 31. januar, kl. 16 – 21. 
  • Tilmeldingsfrist: torsdag d. 26. januar.

Tilmeld dig klimadagen i Aulum

ESGreen Tool: beregn dit klimaaftryk på bedriftsniveau

På klimadagene vil du få masser af inspiration og konkret vejledning i, hvordan du kan arbejde med at sænke klimaaftrykket på din egen bedrift. Det sker via landbrugets klimaværktøj ESGreen Tool.

Hensyn til klimaet er i høj kurs

Klimadagene og landbrugets klimaværktøj ESGreen Tool er skabt i et samarbejde mellem SEGES Innovation, Forenet Kredit og Nykredit.

”Det glæder mig, at de danske landmænd får mulighed for at suge ny viden og inspiration til sig på de kommende klimadage. Der er ingen tvivl om, at der bliver efterspørgsel på landbrug, der tager hensyn til klimaet – både fra kunder, samfund og finansielle partnere. Nykredit er den største udlåner til landbruget, og derfor er vi meget glade for, at klimadagene kan hjælpe landmændene i en mere klimavenlig retning,” siger landbrugsdirektør Poul Erik Jørgensen fra Nykredit.

Vi ses på en af de sidste klimadage!

Vil du vide mere?