Grise, Planter, Økonomi og ledelse

Kom med til Fodringsseminar 2023

Få al den spritnye og vigtige viden om foder og fodring af grise, som du har brug for, når du skal skabe de bedste resultater for 2023! Du kan stadig nå at tilmelde dig.

Dato
25. april 2023

Pris
2.445 kr. ekskl. moms

Tidspunkt
08:45 - 16:00

Program og tilmelding

Få alt den nye viden og de vigtigste indsigter med hjem til din virksomhed, når vi holder Fodringsseminar d. 25. april. Programmet er spækket med viden og eksperternes nye resultater - og du kan stadig lige nå at tilmelde dig, inden det hele løber af stablen!

Tilmeld dig Fodringsseminar nu

Program til Fodringsseminar

Med afsæt i de 3 overordnede temaer Fodring af søer og pattegrise, Vækstgrise og Klima, tager Fodringsseminaret dig rundt om en række højaktuelle indlæg. Du kan for eksempel se frem til at høre om:

  • Knoglestyrke og halthed hos polte: Her kan du få de sidste nye og spændende resultater fra afprøvningen af hvordan poltes halthed, salgsegnethed, knoglestyrke og knoglesammensætning påvirkes af foderets indhold af calcium og D-vitaminkilde og -niveau.
     
  • Råvare- og foderpriser: Bliv opdateret på råvare- og foderpriserne og hvilke forventninger, du kan have til fremtidens mulige udsving. 
     
  • Hvor meget protein og lysin har den drægtige so brug for? Få de foreløbige resultater fra en stor afprøvning af forskellige niveauer af fordøjeligt protein og lysin, der også omfatter næringsstoffernes betydning for soens egentilvækst og meget mere.

Få en smagsprøve på indlægget i videoen

Se hele programmet til Fodringsseminar

Fodringsseminar 2023 arrangeres i samarbejde mellem SEGES Innovation og Landbrug & Fødevarer Sektor Gris. 

Vil du vide mere?