Økonomi og ledelse

WORKSHOP: Bæredygtig udvikling i landbrugserhvervet

Ligesom alle andre brancher står landbrugserhvervet over for en bæredygtighedstransformation i disse år. Bæredygtighed er nutidens og fremtidens konkurrenceparameter, og vi skal derfor alle tage stilling til, hvordan vi kan arbejde med bæredygtig udvikling.

Dato
05. marts 2021

Pris
Gratis

Tidspunkt
09:00 - 12:00

Tilmeldingsfrist
01. marts 2021

Sted
Online via Microsoft Teams

Tilmelding

I arbejdet med bæredygtig udvikling vil vi gerne inddrage landmænd, rådgivere og interessenter inden for landbrugserhvervet.

Derfor inviterer SEGES til en virtuel workshop fredag den 5. marts 2021 kl. 9.00-12.00 med spændende oplæg og gruppediskussioner om landbrugserhvervets fremtid. Vi er blandt andet interesseret i at høre om, hvilke muligheder og udfordringer I oplever i forhold til at arbejde med bæredygtig udvikling. Det er vigtig viden for at kunne finde løsninger, der understøtter den bæredygtige udvikling i erhvervet.

Vi har følgende spændende oplægsholdere på, som hver vil give et kort inspirationsoplæg inden de efterfølgende gruppediskussioner:

  • Anne-Louise Thon, partner og medstifter SDG Invest
  • Jens Kr. Møller, adm. direktør DLR Kredit
  • Niels Dengsø, bestyrelsesformand AP Pension, bestyrelsesformand DLG, direktør og ejer af landbrugsvirksomheden Skralborg

Vi glæder os til at se jer.

Vil du vide mere?

Støttet af