Økologi, Kvæg, Natur og vandmiljø

Afslutningskonference: Naturkvæg og kriterier for græsfodret kødproduktion

Afsluttende møde om fremtidens bæredygtige oksekød, hvor fokus er på klima i sammenhæng med dyrevelfærd, natur og biodiversitet.

Dato
14. december 2021

Pris
Gratis

Tidspunkt
09:30 - 14:30

Tilmeldingsfrist
10. december 2021

Sted
Den Gamle Stald, Gl. Estrup, Randersvej 4, 8963 Auning

Tilmelding

På konferencen vil der bl.a. være en præsentation af projektets resultater i forhold til:

  • Klima, dyrevelfærd og natur
  • Jordressourcen, landdistrikter og produktet

Følgende oplæg:

  • 100% græsfodring hvad er effekten på kødets kvalitet? v. Margrethe Therkildsen, AU
  • Hvilke kvaliteter i fødevarer afgør, hvor meget vi spiser? v. Barbara Vad Andersen, AU
  • Hvordan skal fremtidens oksekød afsættes til forbrugerne? v. Afsætningsnetværk

Vil du vide mere?

  • Bent Rasmussen

    Bent Rasmussen

    Økologikonsulent

    Innovationscenter for Økologisk Landbrug P/S

Støttet af