Planter, Økologi, Natur og vandmiljø

Temadag om Planteproduktion under et klima i forandring

Ny tilmeldingsfrist! Har du ikke nået at tilmelde dig temadagen, så får du nu en ekstra chance. Som landmand, rådgiver eller ansat i forædlings- og fødevarevirksomheder kan du derfor stadig nå at blive klogere på effektiv og miljøvenlig planteproduktion.

Dato
07. december 2022

Pris
200 kr.

Tidspunkt
09:00 - 15:40

Tilmeldingsfrist
30. november 2022

Program og tilmelding

Tag med til temadag om planteproduktion og kom et spadestik dybere 

Vil du gerne blive klogere på tørkerobuste afgrøder, kvælstofmodeller for vinterraps eller andre temaer inden for effektiv og miljøvenlig planteproduktion? Så sæt kryds i kalenderen d. 7. december, hvor temadagen om Planteproduktion under et klima i forandring løber af stablen. 
Her kan du som landmand, rådgiver inden for planter, klima og miljø eller ansat i forædlings- eller fødevarevirksomheder få den nyeste viden ind under neglene og blive opdateret på friske forskningsresultater og konkret viden om planteproduktion.

Programmet er klar

Til temadagen går vi et spadestik dybere og kommer godt rundt om planteproduktionen, så du får både ny viden og konkrete guidelines med dig hjem. Du kan blandt andet blive skarp på:

  • Tørkerobuste afgrøder
  • Optimalt såtidspunkt i vinterhvede
  • Nye kvælstofmodeller i vinterraps
  • Oversete fosforbehov og hvordan arealerne identificeres

Der er derudover også god mulighed for at stille spørgsmål og debattere på dagen.

Sæt kryds i kalenderen den 7. december og tag med til temadagen om Planteproduktion under et klima i forandring. Vi glæder os til at se dig!

Temadagen arrangeres af SEGES Innovation i samarbejde med Promilleafgiftsfonden og med støtte fra Konkurrencedygtig Planteproduktion.

Vil du vide mere?

Støttet af