Natur og vandmiljø

Landmænd og naturforvaltere kan nu indstilles til Naturprisen og Ildsjælprisen 2021

15. Juni Fonden åbner - igen i år - for indstillinger til årets naturpris og ildsjælpris. Priserne går til personer, institutioner eller organisationer som igennem deres arbejde har bidraget til bevarelse af dansk natur i løbet af 2021. Med priserne følger hhv. 200.000 og 100.000 kr.

Naturprisen

Naturprisen bliver givet til en eller flere lodsejere, som gør en særlig indsats for dansk natur og biodiversitet på egne arealer. Det er positivt, hvis indsatserne foregår i samarbejde med flere parter, heriblandt andre lodsejere, kommuner, naturstyrelsen, interesseorganisationer eller andre.

Ildsjælprisen

Ildsjælprisen bliver givet til personer, institutioner eller organisationer, som har gjort en særlig indsats for dansk natur i medierne, i specifikke organisationer eller i naturområder. Det kan f.eks. være ved at bidrage til danskernes bevidsthed om natur eller ved at give råd og vejledning til konkrete projekter. 

Sådan kan du indstille personer, institutioner eller organisationer til fonden

15. juni Fonden har i år gjort proceduren for at indstille kandidater lettere. På fondens hjemmeside kan du se mere information om naturpriserne og finde indstillingsskemaer. 

Der er deadline for indsendelse af indstillinger den 17. december 2021 kl. 15. 

Vil du vide mere?