Planter

Effektive markvandinger – sådan!

TILMELD DIG NU og gå ikke glip af det gratis webinar, om hvordan du bedst muligt holder styr på dine vandinger med FarmTracking Premium.

Dato
30. marts 2023

Pris
Gratis

Tidspunkt
09:00 - 09:45

Sted
Online

Program og tilmelding

Vi sender live både fra SEGES Innovations studie og fra maskinhuset hos planteavler Steffen Bjerre fra Brande. Steffen driver 320 hektar med kartofler, rug og vårbyg, og han har 11 vandingsmaskiner at holde styr på.

På webinaret får du:

  • Praktiske erfaringer fra planteavler Steffen Bjerre, der elsker at "nørde i vanding"
  • Viden fra planteavlskonsulent Klaus Beck fra SAGRO, der har hjulpet mange landmænd med at optimere deres vanding.
  • Guide til, hvordan du holder overblik over dine vandinger og opretter vandingssystemer, pumper og vandingsspor med FarmTracking Premium.

Webinaret er for både landmænd og konsulenter.

Tilmeld dig webinaret

Kom i gang med FarmTracking Premium allerede nu

I FarmTracking Premium kan du ikke kun holde styr på dine vandinger - du har også mulighed for hele tiden at kunne følge dit forbrug af kvælstof, fosfor og kalium. Hvis det lyder interessant, så kan du prøve det gratis i løbende + efterfølgende måned. 

Se mere og bestil

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte SEGES Innovations kundecenter på telefon 7015 5015 eller e-mail kundecenter@seges.dk 

Kom med i FarmTracking Facebook-gruppe

På Facebook giver vi hinanden tips og tricks om FarmTracking – og du skal være mere end velkommen. Bliv medlem af gruppen

Vil du vide mere?