Oprettet: 22-05-2014

Gå-hjem-møder: WEBINARS

Hvad er et webinar? Et webinar kan fx være et online møde, kursus eller seminar, som foregår ved, at du tilmelder dig pr. e-mail, hvorefter du modtager et link/log-in, du skal bruge, når mødet starter.

Når du er logget ind, møder du en oplægsholder, som vil stå for præsentationen med en bestemt dagsorden. Du kan se oplægsholderens slide-præsentation, billeder, dokumenter og undervejs kan du chatte med oplægsholderen og de andre deltagere. Du behøver kun en computer eller en tablet med internetadgang og evt. hovedtelefoner.
Et webinar er en god mulighed for at komme i kontakt med andre fagfolk uafhængigt af transport eller geografi. Et webinar tager oftest alt fra en halv time til en time.

Vi har optaget alle de webinars, vi afholdte i forbindelse med gå-hjem-møderne, så du har mulighed for at gense dem herunder:

 Bliv klogere på Facebook

WEBINAR

Få fif til hvordan du kan bruge din private profil på Facebook i faglige sammenhænge og opdag mulighederne som sider, åbne, lukkede og hemmelige grupper på Facebook. Se webinaret her og download præsentationen som PDF her.

 Afhold et webinar

WEBINAR

Få viden om hvordan et webinar tilrettelægges og få inspiration til, hvordan du kan bruge webinars i din faglige formidling. Se webinaret her og download præsentationen som PDF her.

 Twitter til landbruget

WEBINAR

Følg, flyv og netværk. Bliv inspireret til hvordan Twitter kan bruges til faglig formidling, hurtig informationsudveksling og nyhedsspredning. Se webinaret her og download præsentationen som PDF her.

 LinkedIn for dig og dit netværk

WEBINAR

LinkedIn er mere end en jobjagt. Få mere viden om LinkedIn og hvordan du kan bruge LinkedIn i faglige sammenhænge. Få gode råd til din egen profil og hvordan du kan brande dig selv som fagperson i grupper og i virksomheden. Se webinaret her og download præsentationen som PDF her.

 Skab værdi med sociale medier

WEBINAR

Forstå sammenhængen mellem sociale medier og se hvordan de kan være med til at skabe værdi for dig og din virksomhed. Se webinaret her.  

 Udvikl din sociale mediestrategi

WEBINAR

Få svar på hvorfor det er vigtigt at have en strategi, og hvordan den kan bruges i virksomheden. Du får præsenteret VFL’s strategi på området i indlægget. Se webinaret her og download præsentationen som PDF her.
Sidst bekræftet: 23-05-2016 Oprettet: 22-05-2014 Revideret: 22-05-2014

Forfatter

Økonomi & Virksomhedsledelse
Specialkonsulent

Dorte Marcussen

Strategi & Vækst


Af samme forfatter

Ledelse for bæredygtighed
Vigtigt for succes med bæredygtig udvikling og vejen frem mod bæredygtighed er, at landbrugsvirksomheden har styr på den øk...
24.01.20
Dialogværktøjet ”Vækst med bæredygtighed”
Dialogværktøjet ”Vækst med bæredygtighed” skaber og faciliterer en dialog mellem landmand og rådgivere. Værktøjet og dialog...
19.12.19
De økonomiske potentialer ved en stærk bæredygtighedsprofil
Hvad er en bæredygtighedsprofil, hvilke økonomiske potentialer er der heri samt en række anbefalinger. Det har projekt ”Væk...
19.12.19
Muligheder inden for dele- og cirkulærøkonomi, herunder potentialer og udfordringer
En landbrugsvirksomhed har mange cirkulære processer, og der er et stort potentiale for en landbrugsvirksomhed i at arbejde...
19.12.19
Erfaringer, anbefalinger og potentialer i samt kapitalisering af bæredygtige initiativer
Landmænd arbejder vidt forskelligt med bæredygtige initiativer, de motiveres forskelligt, og derfor har de forskellige erfa...
19.12.19