Feedback Form

  

Oprettet: 20-09-2018

Nøgletal for grøn bioraffinering

Hvor meget proteinfoder kan man producere fra græs og hvad koster det? Der er udviklet metoder til at trække protein ud af græs, og anvende det som foder til fjerkræ og grise. Pressekagen har en høj foderværdi som kvægfoder.

Log på LandbrugsInfo

Siden ligger bag login og kræver abonnement.

Tegn abonnement på www.landbrugsinfo.dk/abonnement

Er du aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer har du allerede abonnement - log ind med dit DLBR Fælles Login

Sidst bekræftet: 20-09-2018 Oprettet: 20-09-2018 Revideret: 20-09-2018

Forfatter

PlanteInnovation
Bioøkonomichef

Lars Villadsgaard Toft

PlanteInnovation


Af samme forfatter

Procesmæssig oversigt over de mest lovende teknologier indenfor bioraffinering
Bioraffinering er omdannelse af råvarer og restproduktion til nye produkter. Se her et notat som beskriver en procesmæssig ...
06.12.18
Forsyning af biomasser til forarbejdsningsanlæg
Produktion af græsprotein er et nyt område, som har stor opmærksomhed fra forskere. Senest har Det Nationale Bioøkonomipane...
19.11.18
Begrænsninger og muligheder for at implementere bioraffineringsscenarier fra BioValue i landbruget
I BioValue-projektet er der siden 2013 udført et omfattende forsknings- og udviklingsarbejde omkring bl.a. grøn bioraffiner...
28.08.18
Kløvergræs som proteinfoder for grise og fjerkræ
Hvorfor er det kun køerne, som skal have glæde af græsmarkerne? Gennem bioraffinering kan man fra kløvergræs udtrække et pr...
04.06.18
Nedre og øvre brændværdi
Forskellen på nedre og øvre brændværdi.
03.02.06

Læs også