Feedback Form

KvægInfo - 1809

Oprettet: 18-12-2007
Revideret: 04-07-2017

Pasteurisering af mælk til kalve

Log på LandbrugsInfo

Siden ligger bag login og kræver abonnement.

Tegn abonnement på www.landbrugsinfo.dk/abonnement

Er du aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer har du allerede abonnement - log ind med dit DLBR Fælles Login

Sidst bekræftet: 04-12-2018 Oprettet: 18-12-2007 Revideret: 04-07-2017

Kontakt

Specialkonsulent

Henrik Læssøe Martin

HusdyrInnovation, Sundhed, velfærd og reproduktion, kvæg


Forfatter

Kvæg
Specialkonsulent

Henrik Læssøe Martin

HusdyrInnovation, Sundhed, velfærd og reproduktion, kvæg


Irene Fisker

Af samme forfatter

Kælvninger i Danmark
Opgørelser over kælvninger i Danmark fra 1999 og frem
08.07.19
Kælvninger i Danmark
Opgørelser over kælvninger i Danmark fra 1999 og frem
08.07.19
Kælvninger i Danmark
Opgørelser over kælvninger i Danmark fra 1999 og frem
08.07.19
Aktuelt til dyrlæger juni 2019
Læs bla. om: Forbud mod brug af humankritiske antibiotika i økologiske besætninger; Ny vejledning om økologisk jordbrugspro...
04.06.19
Bevar det sunde yver fra kvie til 1.kalvsko
Her er de faktorer, som du skal have styr på, for at bevare det sunde yver fra kvie til 1. kalvsko.
01.05.19