Oprettet: 04-12-2019

Studietur til Teagasc, Wexford, Irland

Fødevaresektoren har en ambition om at være klimaneutrale i 2050. For at opnå dette er det nødvendigt, at der arbejdes med reduktionsmetoder i alle dele af fødevareproduktionen.

Log på LandbrugsInfo

Siden ligger bag login og kræver abonnement.

Tegn abonnement på www.landbrugsinfo.dk/abonnement

Er du aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer har du allerede abonnement - log ind med dit DLBR Fælles Login

Sidst bekræftet: 04-12-2019 Oprettet: 04-12-2019 Revideret: 04-12-2019

Forfatter

PlanteInnovation
Specialkonsulent

Cecilie Skov Nielsen

PlanteInnovation


Af samme forfatter

Eftervirkning af efterafgrøder i 2019 baseret på N-min henover vinteren
SEGES har gennemført en række forsøg med efterafgrøder hvor effekten af forskellige arter og nedmuldningstidspunkter på N-m...
06.06.19