Oprettet: 28-01-2020
Revideret: 26-05-2020

Fytase i korn og dets betydning ved fodring af svin og fjerkræ

Fytase er et naturligt forekommende enzym i korn og den største fytaseaktivitet findes i rug og den mindste i havre.

Log på LandbrugsInfo

Siden ligger bag login og kræver abonnement.

Tegn abonnement på www.landbrugsinfo.dk/abonnement

Er du aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer har du allerede abonnement - log ind med dit DLBR Fælles Login

Sidst bekræftet: 26-05-2020 Oprettet: 28-01-2020 Revideret: 26-05-2020

Forfatter

Økologi Innovation
Konsulent, Fjerkræ

Niels Finn Johansen

Økologi Innovation


Specialkonsulent

Lars Egelund Olsen

Økologisk Planteteam


Specialkonsulent

Kristian Knage-Drangsfeldt

Økologi Innovation


Af samme forfatter

19.05.2020: Vælg den rigtige strategi til bekæmpelse af rodukrudt
På webinaret får du indblik i hvilke strategier, der er mest effektive til de enkelte arter af rodukrudt.
18.05.20
Ukrudt med løvblade er svært at bekæmpe med striglen uden stor afgrødeskade
Det kolde og tørre forår har gjort det svært at opnå en god effekt af blindstriglingen, da ukrudt og afgrøde er spiret frem...
06.05.20
Frem til 1. november er det tilladt at bruge 5% ikke-økologisk proteinfoder til øko- grise
Brancheanbefalingen om 100% økologisk fodring til økologiske grise er midlertidigt indstillet.
27.04.20
Dyrkningsvejledning - økologisk vårbyg
Dyrkning af vårbyg kan have flere formål - produktion af foderkorn, maltbyg eller dæksæd for udlæg.
07.04.20
Dyrkningsvejledning - økologisk vårhvede
Vårhvede bliver fortrinsvis dyrket som brødhvede. Den modner senere, og er mere stivstrået end anden vårsæd.
03.04.20