Feedback Form

  

Oprettet: 29-06-2018

Fedtsyrer i mælk kan forbedre avlsværdivurderingen for ketose.

Fedtsyresammensætning i mælk har høj genetisk arvbarhed og en systematisk analyse af fedtsyrer i kontrolmælk kan supplere BHB og acetone som indikator for ketose.

Log på LandbrugsInfo

Siden ligger bag login og kræver abonnement.

Tegn abonnement på www.landbrugsinfo.dk/abonnement

Er du aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer har du allerede abonnement - log ind med dit DLBR Fælles Login

Sidst bekræftet: 29-06-2018 Oprettet: 29-06-2018 Revideret: 29-06-2018

Forfatter

HusdyrInnovation
Specialkonsulent

Morten Kargo

HusdyrInnovation, Avlsværdivurdering, kvæg


Lisa Hein

Af samme forfatter

Produktionsresultater to-kryds
Vi kan nu vise, hvordan forskellige krydsningskombinationer klarer sig under danske produktionsforhold over flere laktation...
05.03.19
Tre-krydskøer klarer sig godt under danske produktionsforhold
Flere udenlandske artikler har vist, at tre-krydskøer opnår rigtig gode produktionsresultater. Det kan vi nu også vise unde...
05.03.19
De danske malkeracer er økonomisk ligeværdige
Effektive krydsningsprogrammer forudsætter ligeværdige malkeracer. Vi har undersøgt, om de tre danske malkeracer (Holstein,...
12.09.18
Malkeracernes ligeværdighed
Denne rapport er udarbejdet af SEGES, som led i projektet Kryds, test og vind. Formålet var at undersøge om de danske malke...
12.09.18
Fedtsyrer i mælken kan overvåge vægttab hos malkekøer
Der er en høj sammenhæng mellem indholdet af specifikke fedtsyrer i mælken og vægttab hos malkekøer først i laktationen. De...
29.06.18

Læs også