Oprettet: 29-06-2018

Fedtsyrer i mælk kan forbedre avlsværdivurderingen for ketose.

Fedtsyresammensætning i mælk har høj genetisk arvbarhed og en systematisk analyse af fedtsyrer i kontrolmælk kan supplere BHB og acetone som indikator for ketose.

Log på LandbrugsInfo

Siden ligger bag login og kræver abonnement.

Tegn abonnement på www.landbrugsinfo.dk/abonnement

Er du aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer har du allerede abonnement - log ind med dit DLBR Fælles Login

Sidst bekræftet: 29-06-2018 Oprettet: 29-06-2018 Revideret: 29-06-2018

Forfatter

HusdyrInnovation
Specialkonsulent

Morten Kargo

Avlsværdivurdering, Kvæg


Konsulent

Lisa Hein

Avlsværdivurdering, Kvæg


Af samme forfatter

Hitliste med X-indekser - maj 2020
Hitliste med X-indekser for kødkvægstyre brugt på malkekvæg
05.05.20
Indeksberegninger i 2020
Se hvornår indeksberegningen ligger i løbet af året.
12.02.20
Hitliste med X-indekser - februar 2020
Hitliste med X-indekser for kødkvægstyre brugt på malkekvæg.
04.02.20

Læs også