Feedback Form

  

Oprettet: 19-04-2017

Økologiske kalve har højere dødelighed

Dødeligheden hos økologiske kalve er generelt lidt højere end hos konventionelle. Det gælder primært i de første to levemåneder og om vinteren. Men også øko-kalve over fire måneder har en forhøjet dødelighed i sommerperioden.

Log på LandbrugsInfo

Siden ligger bag login og kræver abonnement.

Tegn abonnement på www.landbrugsinfo.dk/abonnement

Er du aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer har du allerede abonnement - log ind med dit DLBR Fælles Login

Sidst bekræftet: 19-04-2017 Oprettet: 19-04-2017 Revideret: 19-04-2017

Forfatter

Økologi
Specialkonsulent

Finn Strudsholm

Økologi Innovation


Af samme forfatter

Høj fordøjelighed i økologisk kløvergræsensilage 2017
87 pct. af kløvergræsset på de økologiske bedrifter blev i 2017 høstet med en fordøjelighed på over 76 i 1. slæt. Det er en...
05.10.17
Økologiske kalve på græs kræver særligt fokus om efteråret
Kalve og kvier over seks måneder skal som udgangspunkt være ude på græs indtil første november, når vejret, markens tilstan...
19.09.17
Slagtefund hos økologiske og konventionelle malkekøer.
Forekomsten af leverbylder og leverikter er højere hos økologiske slagtekøer, mens konventionelle køer har flere trykninger...
18.08.17
Brug af ensilerings- og konserveringsmidler til øko-foder
Økologer må gerne bruge syrer til konservering herunder ensilering og crimpning. Det følgende giver en kort omtale af regle...
23.06.17
Toastning af økologisk korn giver ekstra AAT til malkekøer
Varmebehandling af korn, ærter og lupiner på gårdanlæg sænker nedbrydningen af protein i vommen hos malkekøer uden det går ...
07.06.17

Læs også