Gris

Grise, Planter, Økonomi og ledelse

Grisekongres 2025

Kom med til Grisekongres den 21.-22. oktober – tilmeldingen er netop åbnet. Glæd dig til to dage med skarpe perspektiver og vigtige samtaler, som du kun finder på årets Grisekongres.

Startdato/Slutdato
21. oktober 2025 22. oktober 2025

Pris
Se tilmeldingsside

Tidspunkt
09:00

Program og tilmelding

Er du kongresklar?

Den 21.-22. oktober samler vi branchens skarpeste hoveder og mest handlekraftige kolleger i Herning. Glæd dig til to dage med faglig inspiration, skarpe perspektiver og vigtige samtaler. 

Du får indsigt, du kan bruge fra dag ét, som f.eks.:

  • Hvordan står dansk grisekød på verdensmarkedet? 
    Niels Duedahl, CEO i Danish Crown, stiller skarpt på eksport, efterspørgsel og afsætning i en ny global virkelighed.

  • Hvilke tendenser rykker den globale griseproduktion?
    Rupert Claxton, Meat and Livestock Director i Gira, giver dig helikopterblikket over markeder og muligheder.   
Udover de store perspektiver dykker vi også ned i det nære. Du kan glæde dig til aktuelle indlæg om alt fra effektiv drift og dyrevelfærd til ny teknologi. Og du vil selvfølgelig heller ikke gå glip af Årsmødet og festen. Årets fest i branchen, du ved.  

Se hele programmet

Nyhed: Nu med live-oversættelse – på mange sprog

I år kan dine udenlandske kolleger følge indlæggene på deres eget sprog – direkte på mobilen – og tage del i de samme oplæg og samtaler som alle andre.   

Sikre din plads til årets Grisekongres

Tilmeld dig Grisekongres 2025

Vi glæder os til at byde dig velkommen den 21. og 22. oktober i Herning.

Grisekongres afholdes af Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris og SEGES Innovation.