hero_indberet_kvagdata_easycow

Kvæg

Case: Medarbejdere indberetter kvægdata på mobilen med EasyCow

På Torben Brodersens malkekvægsbedrift bruger både medarbejdere og ejer EasyCow flittigt. De nyder blandt andet at kunne indberette sygdom og medicinforbrug, mens de står ved den enkelte ko.

På Torben Brodersens bedrift er både medarbejdere og ejer glade for EasyCow. Tre af de seks ansatte har siden oktober dagligt brugt EasyCow på mobilen til indberetning af sygdom og medicinforbrug.

”De fortæller mig, at det er en kæmpe hjælp at kunne stå ved siden af den ko, de har separeret fra, og slå hende op på EasyCow på mobilen. Så kan de bruge data til at hjælpe med at beslutte, hvad der skal ske med hende, og slipper for at fare ned på staldkontoret og tilbage til hende igen,” fortæller Torben Brodersen.
Med EasyCow kan adgangen til medarbejderne uddelegeres. Det betyder, at flere kan arbejde i programmet samtidig, da hver medarbejder kan få sit eget login.

Billede 1

Morten er en af de medarbejdere hos Torben Brodersen, der er glade for at kunne slå en ko op i EasyCow, mens de står i stalden. Foto: Privat.

EasyCow har gjort livet lettere for ejerinseminører på kvægbedrifter

Torben Brodersen er ejerinseminør, og han er glad for flere forbedringer omkring insemineringsplaner på EasyCow.

”Det er for eksempel en kæmpe fordel, at EasyCow viser indavlsprocenten, når jeg skal finde det rette insemineringsvalg. Den hjælper mig med at få et overblik, så man ikke bruger de forkerte tyre,” fortæller han.
På Torben Brodersen bedrift ved Toftlund begyndte de allerede at bruge EasyCow tilbage i oktober, da der kom en ny medarbejder til bedriften. Medarbejderen havde hørt, at EasyCow allerede var tilgængelig, og efter et kort opkald til SEGES Innovation var de i gang. De brugte allerede forgængeren SmartKoen og syntes, at EasyCow var let at gå til.

”Da jeg så, at EasyCow havde flere af de funktioner, jeg havde savnet, var jeg ikke i tvivl om, at vi skulle i gang med at bruge den. Blandt andet nyder jeg, at vi ikke er tvunget til at udskrive en ny insemineringsplan, hver gang den bliver opdateret, for det gør den jævnligt her på bedriften,” fortæller Torben Brodersen.

Kom i gang med EasyCow

Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med EasyCow, kan du kontakte SEGES Innovations kundecenter på telefonnummer 7015 5015 eller kundecenter@seges.dk. Se også www.easycow.dk 

Emneord

Vil du vide mere?