CRiskA

Planter

CRiskA: Nem og tilgængelig viden om faremærket kemi

Overhold lovgivningen og forebyg ulykker, når du og dine medarbejdere arbejder med faremærket kemi. CRiskA giver dig nem og hurtig adgang til den nødvendige viden.

Nyhed

12. september 2022

 Opdateret 19. september 2022

Med CRiskA kan du let og hurtigt finde viden om, hvilke farer der er ved arbejdet med et faremærket kemisk produkt, og hvilke værnemidler, der skal anvendes. Det er nemt enten at scanne stregkoden på beholderen eller bruge appens søgefunktion. På den måde overholder du ikke bare lovgivningen, du forebygger også de ulykker, som kan opstå, når faremærket kemi ikke håndteres korrekt. 

Appen indeholder også links til sikkerhedsdatabladene for hvert enkelt middel, så hvis uheldet er ude, er det let og hurtigt at finde ud af, hvordan det skal håndteres.

Prøv appen gratis

Brugen af CRiskA kræver et abonnement, som oprettes via onlinebestilling.dlbr.dk eller via SEGES Kundecenter.
Med en gratis prøveperiode på en måned kan du helt uforpligtende prøve app’en af på din bedrift, inden der afkræves betaling. 

CRiskA findes til både iOS og Android. 

Lovpligtig kemisk risikovurdering

CRiskA er en forkortelse af Chemical Risk Assesment, der betyder kemisk risikovurdering. Det er lovpligtigt at foretage en kemisk risikovurdering for din virksomhed, og appen lever op til denne lovgivning. Alle app’ens data er hentet i midlernes sikkerhedsdatablade, og SEGES Innovation fører løbende tilsyn med rigtigheden af data.

Har du spørgsmål, eller er du klar til at bestille?

SEGES Innovations Kundecenter sidder klar til at svare på spørgsmål eller gennemføre din bestilling.
Skriv en mail til kundecenter@seges.dk eller ring 7015 5015.

Vil du vide mere?