hero_kurser_forskellige_sprog_opgaver_grisestald

Grise, Økonomi og ledelse

Undgå sprogbarrierer på bedriften med online kurser om griseproduktion

Det er ikke altid let at oplære nye medarbejdere i grisestaldens mange arbejdsopgaver, og slet ikke hvis der også er en sprogbarriere at tage højde for. Heldigvis er de rette værktøjer lige ved hånden – nemlig de gratis online kurser om griseproduktion!

Arbejder du i grisebranchen som driftsleder, medarbejder eller rådgiver? Og løber du indimellem ind i situationer, hvor sidemandsoplæringen kikser lidt, eller hvor opgaverne ikke bliver udført på den bedste måde til gavn for både grisen og effektiviteten? 

Så er der en god grund til at se nærmere på de gratis online kurser fra SEGES Innovation, der tager fat i de forskellige arbejdsopgaver i grisestaldene. De er nemlig det oplagte supplement til sidemandsoplæringen – også for dig, der har udenlandske kolleger.

20 kurser om opgaver i grisestalden på 4 sprog

Lige nu er der hele 20 forskellige kurser at vælge imellem, som handler om forskellige arbejdsopgaver i grisestalden om blandt andet:

… og mange flere!

Alle kurserne findes på både dansk, engelsk, ukrainsk og rumænsk, så mange af dine udenlandske medarbejdere vil have mulighed for at se kurset på deres modersmål. Det giver nemlig en stor værdi, når arbejdsopgaverne beskrives helt uden at risiko for sprogbarriere.

Se alle kurserne her

Vi får rigtig godt udbytte af kurserne

Driftsleder Rasmus Sørensen og hans medarbejdere har benyttet sig af flere af kurserne, og det er noget, der har været en god investering i hverdagen. Både for de nye medarbejdere, men også for de mere erfarne, som har haft glæde af at få genopfrisket de gode vaner. 

Vil du også sikre dig, at alle dine medarbejdere – danske såvel som udenlandske – har de gode arbejdsvaner under neglene? Så kig nærmere på de gratis online kurser og tip dine kolleger om dem.

Find det kursus, der matcher jer

Allerede nu kan vi løfte sløret for, at der kommer spritnye kurser om nogle måneder. Hold dig opdateret på kursussiden. 

Obs! Der kræves AgroID for at tage kurserne. Det er gratis at oprette sit AgroID.

 

Vil du vide mere?

Støttet af