økologisk omlægningstjek

Økologi, Grise, Kvæg, Planter

Omlægningstjek – omlægning til økologi

Hvis du overvejer at omlægge til økologi, så kan det være en god idé at få lavet et gratis omlægningstjek. Ved et omlægningstjek får du mulighed for at få svar på dine spørgsmål og høre mere om mulighederne for en økologisk produktion, på netop din bedrift.

Økologien er i stadig vækst. Nye spændende forbrugertrends og de seneste års omlægningsbølge har bevirket, at et grundigt omlægningstjek er en helt nødvendig og værdifuld del af processen, frem mod indsendelse af en autorisationsansøgning. Det er med omlægningstjekket, at man kan få startet den kvalificerede diskussion og de relevante beregninger på, hvordan ejendommen kan se ud ved økologisk drift. 

For at bidrage til den positive udvikling for den økologiske produktion, tilbyder vi – i samarbejde med økologikonsulenterne – at lave et gratis omlægningstjek af din bedrift. Omlægningstjekket 2021 er støttet af Fonden for økologisk landbrug.

Omlægningstjek 2021

Der er fem forskellige landmandsrettede produkter i 2021, de er alle gratis og du kan læse mere om de forskellige tilbud under ordningen omlægningstjek i faktaarket. I faktaarket kan du også finde kontaktoplysninger på de økologikonsulenter, som kan foretage et gratis omlægningstjek på din bedrift.

Støttet af