Blå traktor kører på forårsmark med frontlæsser og gødsker

Planter

Podcastserie: Din Mark Lige Nu

I denne udgave af podcasten ”Din mark lige nu” sætter vi dels fokus på foråret. Det betyder en række opgaver med at optimere udbyttet i vinterrapsen. Du kan også lytte til en podcast om, hvordan du kommer i gang med præcisionsgødskning? 

Så er foråret her, og det betyder en række opgaver med at optimere udbyttet i vinterrapsen. Det sætter vi fokus på i denne podcast, med konkrete råd om:

  • gødskning
  • ukrudtsbekæmpelse
  • vækstregulering
  • svampe og skadedyr

Hvordan kommer du i gang med præcisionsgødskning? 

Og hvordan kommer du med i præcisionsjordbrugsordningen? Og hvilken værdi skaber præcisions-jordbrug - ud over rabat på efterafgrøder. Det taler vi om i denne udgave af podcasten Din Mark Lige Nu, hvor du møder vores to landskonsu-lenter i gødskning, Torkild Birkmose og  Kristian Furdal Nielsen, som giver dig gode råd. 

Vi hører også fra elev på Bygholm Landbrugsskole - Jonas Fogh - om hvordan hans første erfaringer med præcisionsgødskning har været. Bagefter kan du prøve at lave dit eget tildelingskort på CropManager.dk, hvor tildelingslag lige nu er gratis i løbende + efterfølgende måned.

Sådan følger du podcast-serien om aktuelt markarbejde

SEGES Innovation udsender en række podcast, der sætter fokus på Din Mark Lige Nu. Du kan altid finde podcastserien “Din Mark Lige Nu” i den app, du normalt lytter til podcast igennem. Det kan være Apple Podcast, Spotify eller Google Podcast. Husk at trykke ”følg” eller ”abonner”, så du aldrig går glip af de nye afsnit. Hvis du ikke selv skal i marken, så del linket med dine medarbejdere eller din maskinstation.

Vil du vide mere?

Støttet af