CRiskA

Økonomi og ledelse

Håndterer du faremærket kemi korrekt?

Med CRiskA kan du nemt og hurtigt finde viden om, hvilke farer der er ved arbejdet med et faremærket kemisk produkt, og hvilke værnemidler, der skal anvendes. På den måde overholder du ikke bare lovgivningen, du forebygger også potentielle ulykker.

Nyhed

01. november 2022

 Opdateret 17. marts 2023

”CRiskA har givet arbejdsmiljøet et tiltrængt løft. Appen læser stregkoderne på faremærket kemi og giver hurtig information om personlige værnemidler ved brug af pågældende kemi. Appen virker ikke kun på pesticider, men også på andet faremærket kemi. Ikke kun er det en stor hjælp for brugeren af det faremærket kemi, men det gør det også meget lettere for virksomheder at lave en kemisk APV, hvilket arbejdstilsynet i dag kræver fremfor den stak sikkerhedsdatablade, som mange har liggende og aldrig brugte. Arbejdstilsynet har i dag mere fokus på brugeres sikkerhed med korrekt værnemidler ved brug.” 

Således begrunder dommerpanelet ved dette års Agromek Stars sin bedømmelse af den nye app CRiskA. Europanyhed + hele tre stjerner. 
Og ikke nok med det: Appen er nomineret til en Agromek Award!

Så – overvej lige: Har din bedrift brug for CRiskA?

Nem og tilgængelig viden om faremærket kemi

CRiskA er en forkortelse af Chemical Risk Assesment, der betyder kemisk risikovurdering. Noget, som er lovpligtigt at foretage for sin virksomhed. Derfor indeholder appen skabeloner, der kan bruges til at risikovurdere forskellige kemiske og biologiske processer.

CRiskA fritager landmand og medarbejdere for mange timers arbejde ved ikke at skulle finde og skrive oplysningerne ind selv, da den nødvendige viden allerede findes i en database, der opdateres af SEGES Innovation. Derudover får hver medarbejder informationen direkte ved hånden, hvilket gør, at de hurtigt og nemt kan få den nødvendige viden, som gør dem i stand til at arbejde med faremærket kemi med sikkerheden i orden.

Hør, hvordan Charlottes hverdag er blevet nemmere og mere overskuelig med CRiskA

Prøv CRiskA gratis 

Du kan uden binding prøve CRiskA gratis i løbende + efterfølgende måned. Du skal blot bestille et abonnement hos SEGES Innovations Kundecenter på tlf.: 7015 5015, og opsige det inden den gratis periode er ovre, hvis du ikke ønsker at fortsætte med abonnementet. 

CRiskA appen findes både til iOS og Android.

Vil du vide mere?