Landmænds erfaringer med RISE

Økologi, Fjerkræ, Grise, Kvæg, Planter

Bæredygtighed: Landmænds erfaringer med RISE

Se, hør og læs om, hvad landmænd har fået ud af en bæredygtighedsanalyse med RISE.

Bæredygtigheden med en RISE-analyse er testet på over 200 bedrifter. Her kan du høre nogle af landmændene forklare, hvorfor de anbefaler at tjekke bæredygtigheden med RISE.

Måling og forbedring af bæredygtigheden på din bedrift

https://www.seges.tv/v.ihtml/player.html?source=share&photo_id=38673239

I denne video fortæller 3 landmænd om udbyttet af at få testet bedriftens bæredygtighed med RISE-analyse. De viser også, hvilke konkrete bæredygtighedstiltag en analyse med RISE har affødt på deres bedrifter 

Se video

Konventionel landmand vil være mere bæredygtig

https://player.vimeo.com/video/309303098

Jens Munk har fået tjekket bedriftens bæredygtighed med en RISE-analyse. Nu vil han som konventionel landmand gradvist ændre adfærd for med egne ord ”at leve op til fremtidens krav''.

Se video

Fordelen ved en RISE-analyse af bæredygtighed

https://player.vimeo.com/video/286338766

En kontrol af bæredygtigheden med RISE gør mange landmænd opmærksom på områder med potentiale for at forbedre bæredygtigheden. Som endnu en fordel ved RISE påpeger landmændene, at de får konkrete bud på, hvordan bæredygtigheden øges.Kresten Bjerre fra Gudbjerg er ingen undtagelse, og her kan du høre ham fortælle, hvad han bl.a. blev opmærksom på via RISE-analysen af bæredygtig hos ham.

Se video

Bæredygtig bundlinje

Landbrug og bæredygtighed går hånd i hånd, mener landmændene Johannes Karstoft, Lars Aage Rasmussen og Lars Bojsen, der udgør panelet i disse to podcast.

Der er masser af potentiale i at arbejde med bæredygtighed, men er der også barrierer? Og hvad er egentligt vigtigst – den økonomiske, den miljømæssige eller den sociale bæredygtighed?

Podcast om bæredygtighed – episode 1

Podcast om bæredygtighed – episode 2

Podcast - Kommuniker din bæredygtighed

På Bertel Hestbjergs gård ved Holstebro arbejdes der med svineproduktion og bæredygtighed. I podcastet får du en intro til analyseredskabet RISE, der måler bæredygtighed på landbrugsbedrifter. Du kan høre Bertel fortælle, hvordan han kvalificer sit bæredygtighedsarbejde med RISE, og hvorfor helhedsorienteret bæredygtighed er vigtigt for ham i hans arbejde på gården.

Hør podcasten: Kommuniker din bæredygtighed

Emneord