Udsigt til vandmiljø

Natur og vandmiljø, Planter

Vandmiljøkonference 2024

Sæt kryds i kalenderen den 24. – 25. oktober 2024, hvor vi igen i år afholder Vandmiljøkonference i Vejle.

Startdato/Slutdato
24. oktober 2024
25. oktober 2024

Tidspunkt
09:00

Program og tilmelding følger

Skal du med til Vandmiljøkonference 2024?

Vandmiljøkonferencen 2024 samler for fjerde år i træk en bred vifte af deltagere, herunder repræsentanter fra landbrug, kommuner, statslige myndigheder, vandselskaber, universiteter og grønne organisationer. Denne årlige begivenhed reflekterer den stigende interesse i at fremme forbedringer i vandmiljøet med udgangspunkt i lokalt tilpassede løsninger. 

Vandmiljøkonferencen 2024 har til formål at fremme samarbejde og videndeling på tværs af sektorer for at skabe en bæredygtig fremtid for Danmarks vandmiljø. Med andre ord, har du interesse i det lokale vandmiljø og forbedringen heraf, så skal du med.

Konferencen finder sted den 24.-25. oktober på Munkebjerg Hotel ved Vejle fjord.  

Vil du vide, hvornår tilmeldingen åbner?

Send en mail til Helene på hesy@seges.dk, så giver hun dig direkte besked, så snart tilmeldingen til Vandmiljøkonferencen 2024 åbner.

Få vandmiljøviden med hjem til dit lokalområde

Vandmiljøkonferencen er din mulighed for at få viden og dele viden på tværs af lokale niveauer. På konferencen får du desuden inspiration til, hvordan du kan bruge og tilpasse løsninger til specifikke vandområder og landskaber lokalt.

Konferencen er arrangeret af SEGES Innovation, i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening, Limfjordssekretariatet, VELAS og Kommunernes Landsforening (KL).

Vil du vide mere?