Mark ved solnedgang

Økonomi og ledelse, Økologi, Fjerkræ, Grise, Heste, Jura, Kvæg, Natur og vandmiljø, Planter, Øvrige dyr

Kender du bedriftens klimaaftryk?

Med landbrugets nye klimaværktøj, ESGreen Tool, kan du få en status på bedriftens klimaaftryk og beregne effekten af mulige klimatiltag. Kom i gang med det samme.

Nyhed

21. marts 2022

 Opdateret 26. august 2022

Som landmand møder du stigende krav til lavere klimaaftryk – og det, at du kan levere et klimaaftryk på din bedrift, og vise, hvordan du kan reducere det, bliver snart en forudsætning for, at du kan drive landbrug fremadrettet. 
Men hvor skal du sætte ind? 

Med ESGreen Tool kan du beregne din drivhusgasudledning og få en aktuel status på dit klimaaftryk på bedriftsniveau. Værktøjet beregner samtidig effekten af mulige klimatiltag, og med afsæt i den seneste forskning får du viden til at vælge de mest effektive tiltag. 

Kom godt i gang med ESGreen Tool

Med en klimadag eller et onlinekursus i bagagen er det nemt og hurtigt at komme i gang med ESGreen Tool. Begge dele er gratis.

Siden d. 24. marts 2022 har der været afholdt klimadage i hele landet. Nu er der kun tre tilbage, så det er med at være hurtig hvis du skal nå med til en af dem. Skynd dig ind på tilmeldingssiden, og tilmeld dig.   

Klimadagene bliver afholdt i samarbejde med lokale DLBR-foreninger, men alle er velkomne. 

Onlinekurset kan du tage, når du vil, og du kan komme godt i gang med det samme. 

ESGreen Tool er sponsoreret af Forenet Kredit i samarbejde med Nykredit og udviklet af landbrugets faglige videns- og innovationshus SEGES Innovation.

Billede til esgreen tool

Vil du vide mere?