SEGES

Sådan opretter, ser eller redigerer du din profil på LandbrugsInfo

LandbrugsInfo designes af den, der kender dig og dine behov allerbedst – nemlig dig selv. Med nogle få og enkle valg opretter du din profil og får dermed et LandbrugsInfo, som er dit personlige site, med præcis den viden, du har brug for – hver dag.

Når du logger ind og opretter en profil, får du mest ud af LandbrugsInfo. Med en profil på LandbrugsInfo bliver forsiden din egen og viser de nyeste artikler, der matcher din profil. Og vælger du at modtage nyhedsmail fra LandbrugsInfo, får du også her den samme nyeste viden direkte i din indbakke. 

Forsiden er der, du holder dig opdateret med den seneste nye, der er vigtigt for det, du arbejder med. Med en profil får du netop en forside, der kun viser det, du skal bruge. Du kan altid søge på tværs af hele hjemmesiden. Søgningen påvirkes ikke af din profil.

Du kan også vælge ikke at oprette en profil. Det betyder, at du får alle artikler om alle landbrugsfaglige emner på forsiden af LandbrugsInfo - også dem der ikke er relevante for dig.

https://www.seges.tv/v.ihtml/player.html?token=98f316f29e84a121c58d01177da01ad0&source=embed&photo%5fid=71749368&autoPlay=0

Hvis du opretter en profil får du et personligt LandbrugsInfo, hvor forsiden viser den seneste nye landbrugsfaglige viden, der er af interesse for dig. I videoen viser vi dig hvordan du gør.

Emneord