Økonomi og ledelse

Skattemeddelelser - se alle de nyeste

Med Skattemeddelelser (SKATM) får du kommentarer til udvalgte afgørelser, lovændringer, praksisbeskrivelser, emneområder mv. inden for skatteretten af væsentlig betydning for rådgivning, regnskabsudarbejdelse, virksomhedsdrift, herunder for drift af landbrug. Find alle de nyeste skattemeddelelser eller få en genvej til alle skattegrupperne.

De beskrevne forhold udvælges af ud fra en vurdering af deres relevans. Hovedfokus er skatteforhold for landbruget, men skattemeddelelserne vil ofte også have betydning for fortolkning af skattereglerne for andre erhvervsdrivende.

Klik på knappen nedenfor for at se alle de nyeste skattemeddelelser og fordelingen i skattegrupperne. Og klik på hjertet lige ovenfor til højre, for at gemme siden her som en favorit.

Nyeste skattemeddelelser

Vis alle

Hovedfokus for skattemeddelelserne er skatteforhold for landbruget, men skattemeddelelserne vil ofte også have betydning for fortolkning af skattereglerne for andre erhvervsdrivende.

Skattemeddelelserne giver overblik og viden om skat og landbrug på flere måder:

  • En udvælgelse af de relevante lovforslag, afgørelser m.v. blandt et meget stort antal dokumenter fra en hel række kilder – Skatterådet, Landsskatteretten, Skatteministeriet, Skattestyrelsen, Folketinget m.m.
  • Et kort og fyldestgørende resume, der gør det let at identificere problemstillingen i de relevante skattemeddelelser.
  • En ofte fyldig kommentering, der fremdrager de væsentligste pointer og konsekvenser af de omhandlede problemstillinger, belyser sammenhængen med retspraksis og evt. tidligere afgørelser samt redegør for anvendelsesmuligheder af den pågældende afgørelse eller lovbestemmelse.

Skattemeddelelserne er sorteret i en række emneområder, der gør det let at finde den relevante meddelelse. Emneområderne er sorteret efter antal skattemeddelelser der hører under hvert emne, så emnet med flest skattemeddelelser ligger øverst og emnet med færrest skattemeddelelser nederst.
Skattemeddelelser har været produceret af SEGES siden 1974 og siden 1995 har alle skattemeddelelser været tilgængelige via LandbrugsInfo.

Vil du vide mere?