Feedback Form

  

Oprettet: 18-05-2017
Revideret: 19-05-2017

Ny malker i malkestalden?

Med pjecen 'Malkning og hygiejne' har man et godt udgangspunkt for en snak om malkning med nye malkere eller på medarbejdermødet.

Pjecen ‘Malkning og hygiejne’ giver et rigtig godt indblik i malkeanlæggets vigtigste funktioner i forbindelse med både malkning og rengøring – og ikke mindst får man en beskrivelse af, hvad man skal være opmærksom på i det daglige for at sikre, at anlægget fungerer optimalt. Derudover er mejeriernes kvalitetsparametre beskrevet samt for hver parameter, hvilke forhold der har indflydelse på mælkens kvalitet.

Pjecen er kortfattet, nem at læse og forsynet med gode illustrative fotos. Den er et godt udgangspunkt, når der skal oplæres nye medarbejdere, eller når malkearbejdet skal drøftes på bedriften.

Pjecen koster 75 kr. + moms og porto. Den kan bestilles på: www.mælkekvalitet.dk eller bestil pjecen via denne pdf formular

Se Pjecen

Artiklen har været bragt i KvægNYT nr. 10, 2017

Sidst bekræftet: 06-05-2019 Oprettet: 18-05-2017 Revideret: 19-05-2017

Forfatter

Kvæg
Kommunikationskonsulent

Kirsten Foss Marstal

Marketing & Fagkommunikation, Fagkommunikation


Af samme forfatter

Et, to og tre hjerter til okse-, kalvekød og mejeriprodukter
Dyrevelfærdsmærket udvides til også at omfatte okse- kalvekød og mejeriprodukter. Ordningen forventes at træde i kraft 1. j...
20.09.19
Kvægnyt nr. 17 - 2019
Her taler vi allesammen dansk; Vand giver liv til naturen og bedriften; m.m.
20.09.19
Kvægnyt nr. 16 - 2019
Fokus på medarbejdernes trivsel giver pote; Udsigt til majshøst fra midt i september; Tjek nu for drægtighed før I sender ...
06.09.19
Meget mere end fodbold - foreningsliv integrerer udenlandske medarbejdere
Godt netværk og et aktivt liv i fritiden gør livet i Danmark nemmere for udenlandske medarbejdere. For landbrugsmedhjælper ...
23.08.19
Kvægnyt nr. 15 - 2019
Totalt stop for brug ar humankritiske antibiotika til kvæg; Sådan konserverer du årets høst af hestebønner .... m.m
23.08.19