Oprettet: 28-04-2017

Arbejdsliv – få hjælp ved DLBR AgriSafety

Har du eller en medarbejder har været udsat for en arbejdsulykke, så er der god hjælp at hente. Tag imod den gratis hjælp og forebyg ulykker på din bedrift - det er udelukkende en win-win situation for dig som landmand.

Hvis du er kunde ved Topdanmark og har tegnet en Arbejdsskadeforsikring, så tilbydes du et GRATIS besøg af en erfaren arbejdsmiljøkonsulent fra DLBR AgriSafety

Her vil vi hjælpe dig med at forebygge ulykker med det formål, at du ikke igen skal opleve en arbejdsulykke på din virksomhed.

Hvad kan du bruge besøget til:

Det er et rigtig godt signal overfor dine medarbejdere om, hvorvidt du tager sikkerheden alvorligt - alle vil gerne arbejde et sted, hvor man kan arbejde trygt og sikkert.

Det kan være med til at højne opmærksomheden omkring sikkerhed generelt på din bedrift - i landbruget opleves alt for mange ulykker, der har personlige konsekvenser og som reducerer effektivitet på bedriften.

Den forulykkede får lagt skyldfølelsen væk og I kan samlet arbejde for at forebygge tilsvarende eller andre ulykker - konstruktiv forebyggelse er vejen frem.

Du får input til forskellige løsninger fra din arbejdsmiljøkonsulent - forskellige løsninger, som virker andre steder og som du nu kan få gavn af.

Drøftelse af forhold i arbejdsmiljølovgivningen, således at man er godt rustet til besøg af Arbejdstilsynet - Arbejdstilsynet besøger 1500 landbrug i 2017, så måske du også får besøg.

Det er direkte dokumentation overfor Arbejdstilsynet for, at du har ageret seriøst efter en arbejdsulykke - dit ulykkesberedskab skal være i orden rent lovmæssigt. 

Arbejdsliv

Arbejdsliv er navnet på en ydelse, der er indgået aftale om mellem SEGES og Topdanmark. Erfarne lokale Arbejdsmiljøkonsulenter arbejder sammen med SEGES om opgaven og kan hjælpe dig med at forebygge ulykker i landbruget, hvis I tager imod besøget. De erfarne Arbejdsmiljøkonsulenter, der kan hjælpe dig, er alle en del af DLBR AgriSafety – se alle konsulenter på www.landbrugogsikkerhed.dk under Arbejdsliv – få hjælp ved DLBR AgriSafety.

Kontakt Arbejdsmiljøchef Helle Birk Domino, hbd@seges.dk, 87405555 for mere information.

Tatoveringsuheld satte fokus på sikkerhed

Her kan du læse om, hvordan en bedrift fik god hjælp igennem konceptet Arbejdsliv. Et tatoveringsuheld blev anledningen til, at der nu er yderligere fokus på sikkerhed på bedriften.

En ansat fik ved et uheld givet sig selv et nummer (billedet) med tatoveringshammeren

Læs hele artiklen fra Effektivt landbrug her

I DLBR AgriSafety kan du få hjælp af:

Alice Nielsen SAGRO ani@sagro.dk
Anita Baagøe LandboSyd anb@landbosyd.dk
Ann Frost VKST af@vkst.dk
Christina Edstrand SEGES cae@seges.dk
Dennis Calender LandboSyd dca@landbosyd.dk
Hans Jürgen Dethlefsen SEGES hjd@seges.dk
Hans Thostrup LMO hat@lmo.dk
Heidi Ledskov VKST hsl@vkst.dk
Helle Birk Domino SEGES hbd@seges.dk
Karin Møller Larsen LandboNord kml@landbonord.dk
Lene Møller Bornholms Landbrug lm@bornholmslandbrug.dk
Marianne Norup SEGES mano@seges.dk
Søren Sloth LandboNord ssl@landbonord.dk

 

Sidst bekræftet: 28-04-2017 Oprettet: 28-04-2017 Revideret: 28-04-2017

Forfatter

Planter & Miljø
Arbejdsmiljøchef

Helle Birk Domino

Miljø & Land


Af samme forfatter

Planlægning forebygger arbejdsulykker
Artikel målrettet svineproduktion om forebyggelse af ulykker.
27.03.20
Nudging - et nyt værktøj i landbruget
Nudging afprøvet på en kvægbedrift med formålet at fremme det gode arbejdsmiljø og samtidig sætte fokus på hygiejne i malke...
12.12.18
Undgå fald fra siloen når I dækker af
Arbejdet på plansiloer kan være risikabelt, fordi der kan være tre-fire meter ned fra øverste punkt.
15.06.18
Små puf til at træffe sikre valg – nudging en ny vej
SEGES vil øge sikkerheden og skabe et bedre arbejdsmiljø i landbruget. Større sikkerhed kan nemlig både være med til at ska...
20.12.17
Landbrugets Arbejdsmiljøpris
Oversigt over Landbrugets Arbejdsmiljøpris fra 2010 og frem.
28.06.17