Om LandbrugsInfo - en verden af landbrugsfaglig viden

SEGES

Om LandbrugsInfo

LandbrugsInfo er Danmarks største landbrugsfaglige videndatabase online og er en vigtig partner for dig både som landmand og konsulent.

Her finder du nyttig viden og værktøjer til at drive virksomhed og rådgive om alt indenfor landbruget. Hver dag publiceres den nyeste viden i form af forsøgsresultater, analyser, prognoser og faglige vurderinger. LandbrugsInfo er således et særdeles vigtigt værktøj til videnacceleration i landbrugssektoren.

LandbrugsInfo er dit

LandbrugsInfo er din helt personlige videndatabase. Vi har skabt et site, hvor du selv bestemmer, hvilket indhold der vises på forsiden. Alt du skal gøre er med få valg at fortælle, hvad du interesserer dig mest for og så er LandbrugsInfo blevet dit. Det samme gælder nyhedsmailen – du modtager lige præcis de nyheder, der matcher dine interesser.

Med LandbrugsInfo på PC’en, på mobilen eller på din tablet har du altid al vores landbrugsfaglige viden og værktøjer er opdateret og samlet ét sted – lige til at bruge i marken, i stalden, på kontoret, eller hvor og hvornår du ønsker det. Så er du altid opdateret. Det er da lige til at gå til.

Du kan altid redigere din profil og ændre interesserne eller ændre hyppigheden af, hvor ofte du vil modtage nyhedsmailen fra LandbrugsInfo. Læs mere om hvordan du kommer i gang med LandbrugsInfo

Har jeg abonnement til LandbrugsInfo?

Er du landmand og aktivt medlem af en rådgivningsvirksomhed, der er medlem af Landbrug og Fødevarer, har du automatisk adgang til LandbrugsInfo. Du logger bare ind med AgroID. 

Selvom du ikke er aktivt medlem af en rådgivningsvirksomhed, der er medlem af Landbrug og Fødevarer, kan du stadig godt få adgang til en verden af landbrugsfaglig information og værktøjer ved at købe et abonnement til LandbrugsInfo.

Med et abonnement på LandbrugsInfo får du en eksklusiv adgang til landbrugets vidensunivers. 
Læs mere om abonnement til LandbrugsInfo

Kontakt LandbrugsInfo

SEGES 
Landbrug & Fødevarer F.m.b.A.
Agro Food Park 15
8200 Aarhus N
Tlf.: 8740 5000
Email: landbrugsinfo@seges.dk 

LandbrugsInfo på Facebook

Du kan også give os et like på Facebook:
Besøg LandbrugsInfo på Facebook 

Vilkår for brug af LandbrugsInfo

  1. Informationer på LandbrugsInfo er beskyttet i henhold til ophavsretsloven. For virksomheder og enkeltpersoner må anvendelse eller overdragelse af informationer mv. kun ske med tydelig kildeangivelse og efter forudgående skriftlig aftale med SEGES.
  2. Overtrædelse af ophavsretten samt ovenstående vilkår vil blive retsforfulgt med krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.
  3. SEGES påtager sig intet ansvar for tab, herunder driftstab, avancetab eller anden form for direkte eller indirekte tab ved anvendelse af LandbrugsInfo eller tilknyttede informationer og applikationer.

Emneord