SEGES

Nye funktioner og nyt design til LandbrugsInfos søgeside

Tirsdag den 28. november lancerer vi et nyt design til LandbrugsInfos søgeside og udvider med ekstra funktioner, der understøtter brugen af landbrugsInfos søgefunktion.

Den seneste version af LandbrugsInfo har allerede 3½ år på bagen og nu har vi – på baggrund af en række brugerundersøgelser – udviklet nogle justeringer til LandbrugsInfos søgeside. Og vi glæder os til at lancere det nye design og de nye funktioner. 

Det betyder, at vi tirsdag den 28. november opdaterer LandbrugsInfo med 3 nyheder:

  1. Vi opdaterer søgesidens design, så du lettere kan overskue de forskellige muligheder for at filtrere og justere dit søgeresultat. Rent teknisk er der ingen forandringer.

  2. På søgesiden tilføjer vi en boks i højre side, der viser dine seneste søgninger og sider, du har besøgt. Denne funktion forudsætter, at du har en profil og er logget på LandbrugsInfo.
    Er du i tvivl, om du har en profil eller vil du gerne oprette en profil, så se denne guide til at oprette og rette din  profil på LandbrugsInfo.

  3. Søger du efter mere landbrugsfaglig viden til økologisk landbrug, har vi tilføjet et banner, der vises, når du filtrerer på økologi i din søgning. Klikker du på knappen i banneret, hjælper vi dig videre til samme søgning på Innovationscenteret for Økologisk Landbrugs hjemmeside icoel.dk.
Skærmbillede af LandbrugsInfos nye design og funktioner til søgesiden

Skærmbillede der viser det nye design og de nye funktioner på LandbrugsInfos søgeside - her fra vores testmiljø.

Bemærk, du kan opleve, at LandbrugsInfo kortvarigt er ude af drift tirsdag den 28. november, mens vi lancerer ændringerne. Vi lover at gennemføre opdateringen så hurtigt som muligt, så du kan fortsætte din brug af LandbrugsInfo.

Emneord

Vil du vide mere?