Herobillede

Kvæg

Skilte til ophængning: Smittebeskyttende besøgsregler ved besøgende på kvægejendomme

Beskyt din kvægejendom mod smitte udefra. Her er forslag til skilte, du kan printe ud og hænge op, som giver klare anvisninger om forholdsregler til servicepersonale og besøgende på ejendommen.

For at beskytte kvægbesætningens dyr bedst muligt mod smitte udefra, er det vigtigt at have klare anvisninger til servicepersonale som fx inseminøren, dyrlægen, elektrikeren og andre besøgende om, hvilke regler, du ønsker, de overholder, når de ankommer til din ejendom. Ved at hænge et eller flere af disse skilte op, hjælper du dine besøgende til at passe på besætning.

Skiltet "Beskyt dine kunders besætning" kan udleveres til servicepersonale, der jævnligt besøger kvægejendomme - som en venlig reminder om smittebeskyttende adfærd.

3 skilte til bedrifter uden alvorlig smitsom sygdom 

Til ophængning på hhv. 1.indgangsdør, 2. Før man går ind til dyrene samt 3. Forholdsregler før man forlader besætningen.
Hent pdf til print via links nedenfor

  1. Til indgangsdøren: Velkommen til vores bedrift
  2. Før dyrene besøges: Før du går ind til dyrene
  3. Før du forlader besætningen: Tak for besøget

Skilt specifikt til besætninger i salmonella niveau 2

Print og hæng skiltet op på indgangsdøren.

Stop smittespredning af salmonella: Velkommen til vores bedrift

Skilte til bedrifter uden alvorlig smitsom sygdom

Til servicepersonale: Beskyt dine kunders besætning

Print og udlever skiltet til servicepersonale, der jævnligt besøger kvægejendomme - som en venlig reminder om smittebeskyttende adfærd.

 

Skilt med mulighed for at angive gradueret smitterisiko

 – f.eks. hvis der er mycoplasma eller anden sygdom i besætningen. Husk at udfylde de relevante felter for din besætning. Print og hæng skiltet op på indgangsdøren: 

Vil du vide mere?

Støttet af