Økonomi og ledelse, Grise

Arbejdsliv: Er ulykken sket, kan du få hjælp med DLBR AgriSafety

Hvis du er kunde ved Topdanmark og har tegnet en Arbejdsskadeforsikring, så kan du få et GRATIS besøg af en erfaren arbejdsmiljøkonsulent fra DLBR AgriSafety.

Har du eller en medarbejder har været udsat for en arbejdsulykke, så er der god hjælp at hente med ydelsen Arbejdsliv.  Arbejdsliv er navnet på en ydelse, der er indgået aftale om mellem SEGES og Topdanmark. Det giver dig mulighed for at erfarne lokale Arbejdsmiljøkonsulenter fra DLBR sammen med SEGES kan tilbyde gratis hjælp til at forebygge ulykker på din bedrift. 

De erfarne Arbejdsmiljøkonsulenter, der kan hjælpe dig, er alle en del af DLBR AgriSafety.

Hvad kan du bruge konsulenten fra DLBR AgriSafety til?

Du får input til forskellige løsninger fra din arbejdsmiljøkonsulent - forskellige løsninger, som virker andre steder og som du nu kan få gavn af. Det er et rigtig godt signal overfor dine medarbejdere om, hvorvidt du tager sikkerheden alvorligt - alle vil gerne arbejde et sted, hvor man kan arbejde trygt og sikkert.

Det kan være med til at højne opmærksomheden omkring sikkerhed generelt på din bedrift - i landbruget opleves alt for mange ulykker, der har personlige konsekvenser og som reducerer effektivitet på bedriften.
Den forulykkede får lagt skyldfølelsen væk og I kan samlet arbejde for at forebygge tilsvarende eller andre ulykker - konstruktiv forebyggelse er vejen frem.

Drøftelse af forhold i arbejdsmiljølovgivningen, således at man er godt rustet til besøg af Arbejdstilsynet - Arbejdstilsynet besøger 1500 landbrug i 2017, så måske du også får besøg.
Det er direkte dokumentation overfor Arbejdstilsynet for, at du har ageret seriøst efter en arbejdsulykke - dit ulykkesberedskab skal være i orden rent lovmæssigt. 

Kontakt din lokale DLBR-rådgiver, for at høre om de tilbyder AgriSafety hjælp

Har din lokale DLBR-virksomhed ikke en Arbejdsmiljøkonsulent, kan du kontakte SEGES. Se kontaktpersoner hos SEGES nederst på siden.

Vil du vide mere?