Planter

Deltag i undersøgelse om IPM i hvede, majs og kartofler

Dyrker du hvede, majs eller kartofler? Så håber vi, du vil hjælpe ved at udfylde et spørgeskema om din planteværnspraksis.

Spørgeskemaer om hvede, majs og kartofler

Formålet med EU-projektet SUPPORT, som SEGES Innovation deltager i, er bl.a. at blive klogere på, hvordan europæiske landmænd ser på integreret plantebeskyttelse (IPM) i vigtige afgrøder, herunder hvede, majs og kartofler. Det forsøger man at opnå gennem afgrødespecifikke spørgeskemaer. Udover spørgeskemaer med et antal valgmuligheder er der også nogle ”valg-eksperimenter”, hvor der bliver nævnt to forskellige mulige fremtidige scenarier, og så vil du skulle vælge, hvad du foretrækker. 

Udfyld spørgeskema om hvede

Udfyld spørgeskema om majs

Udfyld spørgeskema om kartofler

Du må naturligvis gerne udfylde mere end et skema, hvis du dyrker flere af de nævnte afgrøder, men vi vil være taknemmelige, hvis blot du vil udfylde ét skema for den afgrøde, du dyrker mest.

Formelt står universitetet ETH Zürich i Schweiz for undersøgelsen, men spørgsmålene er oversat til dansk. Data fra besvarelserne bliver behandlet i overensstemmelse med lovgivningen på området, og ingen udenfor projektet vil få dine svar at se.

Vi kan ikke honorere dig for din besvarelse, men data vil komme dig og dine kolleger til gode ved, at resultaterne fra besvarelsen vil indgå bl.a. i den løbende proces i EU mht. politikker vedr. pesticider og IPM. Dine kolleger i de 9 andre deltagende lande deltager også i besvarelsen af spørgeskemaet.

Spørgsmål kan rettes til Marian Damsgaard Thorsted, SEGES Innovation. Se kontaktinfo nederst.

Vi anbefaler, at du bruger en enhed med en stor skærm, når du gennemfører besvarelsen, da det ellers kan være svært at holde overblikket. På forhånd tak for hjælpen.

Vil du vide mere?

Støttet af

  • Logo Horizon Europe

The project has received funding from the European Union’s Horizon Europe programme under Grant Agreement No 101084527.