Agri-Food & Climate Circle er den første af sin slags, og ambitionen er at samle den internationale fødevareproduktion med udvikler- og forskerverdenen. Formålet er at sætte fokus på, hvordan vi i fællesskab kan være med til at reducere det klimaaftryk, vi udleder fra branchen.
Konferencen løber over to dage og programmet kombinerer præsentationer, paneldiskussioner og debatter inden for emnerne ’dokumentation af grønne initiativer’, ’cirkularitet og optimal ressourceudnyttelse’, ’ forbrugernes indflydelse på den grønne omstilling’, ’ bæredygtig anvendelse af jorden’, ’ bæredygtig husdyrproduktion’, ’skiftet til mere vegetabilsk protein’ og ’brug af bioteknologi som alternativ kilde til protein’.
Flere hovednavne i programmet
- Jais Valuer, CEO, Danish Crown
- Cees’ t Hart, CEO & President, Carlsberg Group
- Hanne Søndergaard, Executive Vice President, Agriculture, Sustainability & Communications, Arla Foods
- Nicola Di Virgillo, Directorate General, EU Commission
- Martin Scholten, advisor, Wageningen University & Research
- Henrik Vinther Olesen, Group Vice President, CSR, Communications & Public Affairs, Salling Grou
- Peder Tuborgh, CEO, Arla Foods
Det er bare nogle af de talere, du kan møde til konferencen.
Se hele programmet på www.agrifoodcircle.com