Feedback Form

  

Oprettet: 05-09-2019

Fodringsdag 2019

Bilag og dias fra Fodringsdagen 10.09.2019


Tid Titel Dias/Bilag

8.45-9.15

Registrering & kaffe

 

9.15-9.20

Velkomst

 

9.20-9.40

Betydning af rationens proteinniveau for mælkens miljø- og klimaaftryk.
v. Ole Aaes, SEGES

Dias

9.40-10.15

Effect of protein level on milk production and feed efficiency.
v. Chris Reynolds, Reading University, England

Dias

10.15-10.45

Kaffe

 

10.45-11.15

Effect of protein level on longevity and fertility.
v. Chris Reynolds, Reading University, England

 

11.15-11.35

Effekt af protein og AAT på mælkeydelsen.
v. Nicolaj I. Nielsen, SEGES

Dias

11.35-12.00

Overvejelser om brugen af protein i foderplanlægningen
v. Morten Thomsen, SAGRO

Dias

 

12.00-13.00

Frokost

 

13.00-13.20

Hestebønner erstatter soja og raps
v. Betina A. Røjen, SEGES & Marianne Johansen, AU

Dias

13.20-13.45

Varierende stivelsesmængder – har det betydning for koens mælkeproduktion?
v. Mogens Larsen, AU

Dias

13.45-14.10

Finsnitteren som grovfoderlaboratoriu.
v. Niels Bastian Kristensen, SEGES

Dias

14.10-14.40

Kaffe

 

14.40-15.00

Hvad fortæller fedtsyremålinger i mælk om foderratione.
v. Henrik Martinussen, SEGES

Dias

15.00-15.25

Race og grovfoderandel har stor betydning for malkekøernes klimapåvirkning.
v. Christian Børsting, AU

Dias

15.25-15.30

Afslutning

 


Sidst bekræftet: 05-09-2019 Oprettet: 05-09-2019 Revideret: 05-09-2019