SEGES

Det er tid til at skifte din adgangskode til AgroID

Din adgangskode til AgroID – herunder LandbrugsInfo – udløber inden længe. Vi anbefaler, at du skifter den med det samme. Se her, hvordan du gør.

Som du sikkert ved, er det en god idé, at du jævnligt skifter din adgangskode til de tjenester, du logger ind på. Det gælder også for produkter og tjenester fra SEGES Innovation. 

Derfor er det nu blevet tid til, at du skifter din adgangskode tilknyttet dit AgroID. Du bruger dit AgroID til at logge ind på f.eks. landmand.dk og landbrugsinfo.dk og produkter som DMS, FarmTracking og InterCount. 

Du bør ændre din adgangskode til AgroID allerede nu

Din nuværende adgangskode udløber inden for den kommende tid, så hvorfor ikke få den skiftet med det samme? På den måde kan du tilpasse skiftet til din arbejdsrytme, og du er sikker på, det er den rette person, som ændrer koden. 

Samtidig kan du sikre, at dine medarbejdere har deres eget login og adgang til de programmer eller tjenester I bruger, så du undgår at flere bruger det samme login til f.eks. DMS eller FarmTracking. På den måde passer du nemlig meget bedre på dine data – bliv klogere på det længere nede. 

Sådan ændrer du din adgangskode til AgroID

  1. Log ind på landmand.dk
  2. Klik på tandhjulet i højre hjørne
  3. Vælg ”Skift kodeord”

Dit nye kodeord skal være minimum 8 tegn. For at beskytte dig og dine data bedst muligt, så anbefaler vi dog, at det nye kodeord er på minimum 14 tegn, og at du vælger et, som du ikke bruger andre steder. 
Se kort vejledning, og få tips til en stærk adgangskode, du kan huske.

Din nye adgangskode vil gælde for alle de steder, du bruger AgroID til at logge på.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på at informere dine medarbejdere om, at de også skal huske at ændre deres kodeord på deres egne AgroID. Hvis du endnu ikke har oprettet et AgroID til dine medarbejdere, så anbefaler vi kraftigt, at du gør det, da du på den måde beskytter din virksomheds data bedst muligt. 

Det er god skik, at alle medarbejdere har sit eget AgroID – brugernavn og kodeord – og at I på den måde undgår, at alle sammen kender og bruger det samme. Se, hvordan du opretter et AgroID for dine medarbejdere og giver dem adgang til de programmer og data, som er relevant for dem – det koster ikke ekstra.

Derfor skal du skifte din adgangskode

Hos SEGES Innovation er vi meget opmærksomme på datasikkerhed, og vi vil gå langt for at passe godt på dine data. For at øge din datasikkerhed har vi derfor valgt at implementere en række sikkerhedstiltag og i den forbindelse også, at alle med et AgroID skal skifte deres adgangskode inden for den kommende tid. 

Med en ny adgangskode gør du det sværere for andre at tilgå dine data. Hvis I derudover også har været vant til, at flere medarbejdere deles om det samme brugernavn og adgangskode på bedriften, så er et nyt kodeord også med til at beskytte dine data overfor medarbejdere, der ikke arbejder på bedriften længere.

Emneord

Vil du vide mere?