Bemærk: Dokumentet er arkiveret, udløbet 01-02-2020

  

Oprettet: 10-05-2005
Revideret: 17-05-2018

Besøgsrapport for Landsforsøgene

HJ 09-014
Revideret den 17. maj 2018

Tilbage til oversigten


Ved besøg i Landsforsøgene er det yderst værdifuldt med en dokumenteret tilbagemelding på, hvad der er observeret i forsøget. Tilbagemeldingerne giver stort udbytte ved opgørelse af forsøgene til Oversigten. Det opfordres til, at alle, der besøger forsøgene, udfylder en besøgsrapport elektronisk under besøget i marken og dermed sikres videndeling om forsøgenes tilstand og kvalitet.

For at udfylde en besøgsrapport findes enkeltforsøget via NFTS.dlbr.dk eller via dette link.

Det er muligt for alle, som besøger et forsøg at oprette en besøgsrapport ved at klikke på ”Opret besøgsrapport” ud for det enkelte forsøg. Det er obligatorisk at udfylde navn og Email adresse. Når besøgsrapporten gemmes, bliver den sendt til kvalitetstjek hos Teknologisk Institut før besøgsrapporten bliver offentliggjort på enkeltforsøgets resultatside.

Det er desuden muligt at vedhæfte billeder fra besøget i besøgsrapporten.

Når besøgsrapporten er gemt korrekt vil du modtage en kvittering pr mail, hvori du også kan ændre i besøgsrapporten. Besøgsrapporten godkendes af Teknologisk Institut, inden den bliver offentlig og lagt på nettet.

Kørseslvejledning og besøgsrapporter via mobil

Du kan få kørselsvejledning via mobilen og udfylde besøgsrapporterne direkte via mobilen når man er i forsøget. 
Gå ind på nfts.dk og vælg ”Besøg i forsøg” i din browser. 
Vælg herefter det forsøg du vil besøge

  
Vælg enten: 

  • Online design og behandlingsoversigt
  • Opret besøgsrapport
  • Enkeltforsøgets resultatside
  • Kørselsvejledning via Google Maps

Opret herefter besøgsrapport og udfyld denne direkte på mobilen, her kan du også vedhæfte billeder direkte i fra forsøget. Bemærk, du skal modtage følgende bekræftelse, før din besøgsrapport er registreret korrekt. Det er vigtigt at din mobiltelefon/tablet har internetforbindelse. 

Ved anvendelse af kørselsvejledning skal der være installeret Google Maps på mobilen. Det er muligt blot at trykke på ikonet og få direkte kørselsvejledning til forsøgets placering – vær opmærksom på at vælge det korrekte enkeltforsøg.Vi ser frem til mange tilbagemeldinger!

 

 

   
Sidst bekræftet: 17-05-2018 Oprettet: 10-05-2005 Revideret: 17-05-2018

Forfatter

PlanteInnovation
Faglig leder

Karina Vincents Lohmann

AgroTech


Af samme forfatter

Opgavefordeling i forbindelse med Landsforsøgene
Nedenfor er listet medarbejdere i Teknologisk Institut, AgroTech og i SEGES, der primært arbejder med Landsforsøg. Det frem...
11.07.18